Logg inn|Opprett konto |Kontakt oss
My Cart:  0

Kategorier

bergans grå lilletind barnemeis sport,outlet online,ikoniske

bergans grå lilletind barnemeis sport,outlet online,ikoniske [Bergans 001736]bergans grå lilletind barnemeis sport,outlet online,ikoniske
Move your mouse over image or click to enlarge
NOK2,332.09  NOK932.84Du får 60% avslag
  • Modell: Bergans 001736
  • 7569 stk. på lager
  • bergans grå lilletind barnemeis sport,outlet online,ikoniske
bergans grå lilletind barnemeis sport,outlet online,ikoniske_checkout

Description

Bergans Unisex Friluftsliv og reiser , bergans grå lilletind barnemeis sport,outlet online,ikoniske
uansett om du skal på tur i skog og mark eller til utlandet, er lilletind child carrier en komfortabel, praktisk og kompakt løsning. i sammenlagt tilstand er lilletind mer kompakt enn de fleste andre barnemeiser på markedet. den innovative ryggen kan justeres i høyden slik at barnet hele tiden sitter i riktig posisjon, uavhengig av mors eller fars høyde. mange lommer gir enkel tilgang til ting du trenger på turen. i tillegg er bæremeisen utstyrt med en avtakbar sol-/regnskjerm og andre praktiske detaljer som standard. når du vil være sikker på at barnet ditt har det komfortabelt bak på ryggen din, er lilletind det naturlige valget.
for den som bærer
justerbar rygglengde. ryggen, skulderremmene og det polstrede, anatomiske hoftebeltet er belagt med mykt stretchmateriale. god polstring på skulderremmene og på det anatomisk formede hoftebeltet.
for barnet
barnet sitter i samme høyde i forhold til bæreren uansett rygglengde. justerbar 5-punkts sele for sikring av barnet. setehøyde kan justeres etter hvert som barnet vokser. justerbare stigbøyler for avlastning av barnets rygg. festepunkt for leker, smokk etc. polstret, avtakbar hvilepute i front.
ytterligere funksjoner
fast støtteplate for stabilitet når meisen står på bakken - gjør det enkelt å sette i/ta barnet ut av bæremeisen. godt utstyrt med reflekser. avtakbar solskjerm/regnbeskyttelse. nettinglomme på yttersiden av sidestøtten. avtakbar lomme som festes under meisen. oppbevaringsrom med rikelig med lommer for småting.
vekt: 3400 g
brukerhøyde: 155–195 cm
kvalitet: nylon 420d velocity
bergans,friluftsliv og reiser

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.bridalboutique-ny.com. Powered by bridalboutique-ny.com